SAFEMS: een ervaren verloskundige
die u bijstaat in Schaarbeek en omgeving

SAFEMS biedt persoonlijke verloskundige begeleiding op maat in Schaarbeek, in de 19 gemeenten van Brussel en binnen een straal van 30 km rondom. Ons team van verloskundigen met een passie voor hun vak bieden u ondersteuning gedurende uw zwangerschap en tijdens de eerste levensweken van uw baby. Wij onderscheiden ons dankzij onze deskundigheid en onze beheersing van meerdere talen.

Vier verloskundigen met uitgebreide ervaring

Het SAFEMS-team werkt onder leiding van SalwaMejri, gegradueerd verpleegkundige en verloskundige met meer dan 26 jaar ervaring. Salwa geeft ook cursussen en trainingen over tal van onderwerpen op het gebied van verpleging. Ons team bestaat daarnaast uit twee bekwame en flexibele verloskundigen: Alice, Khadija, Isaura en Salwa.

Samen vormen we een deskundig en dynamisch team, dat zich continu bijschoolt. Elke zwangerschap en elke geboorte is immers uniek en bezorgtons een nieuwe kijk op ons vak.

Onze diensten bij u thuis of in de praktijk

Wij bieden alle nodige zorgen voor u en uw welzijn, bij u thuis of bij ons in de praktijk:

Wij zijn geconventioneerd, raadplegingen worden dus vergoed door uw ziekenfonds.

Nog vragen?

Neem contact op met uw verloskundige voor aanvullende informatie. We zijn actief in Brussel en binnen een straal van 30 km tegen betaling van de reiskosten.